HUSK arbejdsdagen lørdag den 1. april 2023 kl. 9.00 – til ca. kl. 12.30 med efterfølgende 9-hullers Texas scramble (og det er ikke en aprilsnar).

Vi samles i restauranten kl. 9.00 til kaffe og brød samt orientering om dagens opgaver og fordeling af disse. Her byder vi også velkommen til vores nye manager Jacob, der sammen med John vil køre rundt på banen og tage billeder og servicere med væske undervejs.  Denne gang er der lidt større projekter på bedding og også nogle mindre opgaver, hvis der bliver tid til det.

Når arbejdet er vel udført, samles vi igen i restauranten til en sandwich samt øl/vand og afsluttende bemærkninger forud for den planlagte Texas scramble. I skal lige huske at skrive jer på listen fra morgenstunden, hvis I vil spille golf. 

Vi håber på godt vejr ligesom de forrige gange, og så håber vi på stort fremmøde, så vores velholdte bane kan tage sig ekstra godt ud, når varmen for alvor melder sin ankomst. Tag endelig fat i nogle af de nye spillere og få dem med. Det er en god mulighed for at lære flere at kende og fornemme klubånden i Holmsland Klit Golfklub. Jo flere - jo bedre, så spred gerne budskabet om, at det plejer at være en fantastisk god dag, som samtidig tjener et godt formål. 

Arbejdsopgaver:

Opsætning af hegn ved driving range, hvilket vil kræve en del folk - og tid. Greenkeeperne er klar med det nødvendige værktøj.

Maling af pumpehuset.

Flytte bænken ved dame-tee på hul 7 - det nåede vi ikke sidste gang.

Planere og lægge fliser til ny cykelparkering.

Maling af skilte ved Par-3-banen.

Maling af læmuren ved indspilsbanen.

Oprydning i bagrummet.

Vaske skilte på banen.

Ekstraopgaver:

Skære kanter ved klubhuset - det pynter helt vildt.

Oprydning på banen, bl.a. samle skrald i læhegn.

Tilmelding til Rusty på mail: rusty.seltz@gmail.com eller på mobil: 28701519 senest lørdag den 25. marts 2023.

På gensyn og vel mødt til en rigtig god dag.

Frivilligteamet 

(Steven, Rusty, John C og Kirsten T)