Banen er åben!

FOR AT SKÅNE BANEN MEST MULIGT, MÅ/KAN DER P.T. SPILLES MED OPLÆG PÅ FAIR-WAYS OG TÆTKLIPPEDE AREALER.

Generelt

Banestatus pr. 10. januar 2022!

Hermed lige en lille opdatering på, hvor vi er nået til i startet af 2022.

Først af alt ønsket om Et Rigtigt Godt Nytår til jer alle!

På hul 5 påbegyndes planering af siderne på søen samt arbejdet med ny fair-way venstre rundt om søen i løbet af uge 2, hvorefter vi selv kan begynde at så græs i ”de nye områder”! Vi forventer ikke at dette arbejde vil medfører store gener for jer, der spiller på banen!

På hul 6 tager vi det nye tee-sted i brug den 1. marts ligesom fair-way bunkeren på venstre side vil blive sløjfet!

Endeligt vil vi i uge 2 foretage i sammenlægning af de 2 fair-way bunkere på hul 18 (de 2 bunkere der ligger umiddelbart efter rød tee-sted), således at dette fremover vil blive en (stor) bunker!

Vi arbejder løbende med at få de store mængder nedbør væk fra banen ved at grave ny grøfter, spule eksisterende dræn m.m.

Heldigvis finder vi også af og til dræn vi ikke lige var klar over eksisterede og det viser sig heldigvis, at når disse blive spulet, forsvinder der store mængder vand!

Desværre har vi i vinterperioden måttet tage afsked med én af vore green-keepere!

Kim Bugge har efter eget ønske opsagt sin stilling af startet i et nyt job primo januar. Vi er meget kede af denne opsigelse, men respekterer naturligvis Kims beslutning!

Indtil videre klarer vi os, men vi kommer til at mangler en medarbejder fra (senest) 1. april 2022. Så er der nogen, som har kendskab til én, som eventuelt kunne tænke sig at arbejde med og hos os, ja – så giv endelig vedkommende eller Steven besked!